Ontdek jouw visuele identiteit

En bouw in 3 dagen je unieke merkidentiteit die jou op handen draagt!
Dit wil ik! - meld je hier aan

Schrijf je vandaag nog in voor de training!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Want ik heb niets beters”

  • Ben jij moe van het steeds maar weer teruggrijpen naar dezelfde foto? Die ene foto die nog wel “oké” is, maar eigenlijk niet helemaal weergeeft wie je bent en wat jouw merk uitstraalt?
  • Moet jij veel te veel uitleggen wie je bent voordat mensen je echt zien?
  • Zit er een drempel bij jou op om jezelf echt te laten zien online? 

Dan is deze training voor jou! 

 

De basis van jouw unieke merk!

Deze training is speciaal ontworpen voor ondernemers die hun merkidentiteit willen versterken met behulp van een authentieke beeldtaal. 

Tijdens de training leer je hoe je jouw visie omzet naar een visuele merkidentiteit, hoe je deze identiteit kunt vertalen naar beelden en hoe je deze strategie kunt implementeren in jouw marketing. 

Samen leggen we een fundering waarop jij stevig kan doorbouwen. Jij doet waar je het beste in bent én geniet (weer) van het zichtbaar zijn!

Het recept? Zien, Voelen, Toepassen en Ontwikkelen. Portret van Linda Straathof ter ondersteuning van tekst

Waarom Linda?

  • Al (bijna 😊) 5 jaar professioneel fotografe;
  • Meer dan 50 beeldconcepten ontwikkeld voor MKB en ZZP-ers;
  • Combineerd gevoel met strategie;
  • Interactive training waarin je ook gaat ervaren ipv alleen luisteren;
  • 0% kopieer gedrag, volledig op jou afgestemd.

Dit staat je te wachten:

Tijdens de 3 live trainingsdagen in Rotterdam op 13, 20 en 26 april, leer je elke dag een ander aspect van visuele merkidentiteit.

Live dag 1: De fundatie (13 april)

Op de eerste live dag gaat het om jouw merkidentiteit. We richten ons op jouw visie en unieke perspectief op jouw vakgebied om de basis te leggen voor jouw beeld identiteit en jouw merk te versterken. Dit is de fundatie van jouw nieuwe merk.

Live dag 2: Van identiteit naar visualisatie (20 april)

Op de tweede live dag gaan we met behulp van al onze zintuigen op zoek naar de concrete vertaling van jouw identiteit en visie naar beeld. Jouw visuele identiteit moet gebaseerd zijn op gevoel en ik help je om dit gevoel te vertalen naar krachtige visuele elementen die jouw merk onderscheidend maken.

Live dag 3: Volledige zelfexpressie voor de camera (26 april)

Op de derde live dag gaan we aan de slag met een van de grootste obstakels: volledige zelfexpressie voor de camera, zodat elk shot echt uitstraalt wie jij in essentie bent. We gebruiken verschillende methoden om jou te helpen je comfortabel te voelen voor de camera, zodat jij jouw authentieke zelf kan uitstralen. Je leert ook hoe je je mobiele telefoon als tool kan inzetten en hoe je vol zelfvertrouwen klaar bent voor de echte uitvoering.

Review recensie Joyce Lansbergen tuinbouw fotografie

Juist daarom wil je met Linda werken

“Linda is briljant in het downloaden van beeldconcepten voor haar klanten. Juist daarom wil je met Linda werken.
Naast dat ze briljante beeldconcepten download voor haar klanten vind ik haar als persoon enorm snel in haar denken, maar ook het handelen. Ze pakt gelijk aan en houdt van doorpakken.

Tess Fliers

Inschrijven

Meld je nu aan voor de complete live training van drie dagen voor slechts €700,- excl. btw of kies voor losse dagen voor €250,- excl. btw per dag. Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar per dag.

Bonus: Bij aanschaf van de volledige training een extra online call met mij om al je vragen te stellen.

Waar? Aert van Nesstraat 45, 3012 CA Rotterdam
Wanneer? 13, 20 en 26 april

Tijden worden later bekend gemaakt.

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een trainingsdag

Een livedag duurt tussen de 4 a 5 uur. Het kan zijn dat de tijden per live dag verschillen, dat is afhankelijk van wat er die dag gaat ontstaan. 

Waarom zit er zo veel tijd tussen de live dagen?

Het creeeren van een beeldtaal is een creatief proces. Dit ontvoud zich vaak over een langere tijd. Door telkens een week er tussen te laten heb je genoeg tijd om de informatie van de training op je in te laten werken.

Ik kan niet alle dagen erbij zijn, kan ik de livedagen terug kijken?

Er zullen onderdelen van de training worden opgenomen. Deze kan je achteraf ontvangen mocht het niet lukken om bij een livedag te zijn. Wel goed om te weten, deze training is interactief, je gaat echt aan de slag met tools en onderdelen. Het terug kijken van de training zal nooit het gewenste effect geven. Zorg dat je er dus bij kan zijn!

Heb ik aan het einde van deze training ook foto's?

Nee. Deze training gaat om het neerzetten van een plan. Het plan wat je vervolgens vol zelfvertrouwen kan gaan uitwerken. Tijdens de derde live dag gaan we ook op zoek naar het team dat bij jou plan past. Zodat je daarna echt aan de slag kan gaan!