Banner beeld voor het project van Stichting D'Roem campagne studio shot voor gele achtergrond met een jonge vrouw ervoor

 

 

Stichting D’ROEM

De Opdrachtgever

D’ROEM (Durven Rekenen Op Eigen Mogelijkheden) is een erkend leerwerkbedrijf, in de vorm van een lunchroom. Dit dagbestedingproject in Den Haag is bedoeld voor jongeren en jonge moeders in de leeftijd van 16 tot ongeveer 27 jaar. Zij worden direct begeleid en krijgen kansen om zich te ontplooien. Zo realiseren ze op eigen kracht sturing aan hun leven.

Ondernomen stappen:

  • Conceptontwikkeling voor campagne beelden
  • Fotografie
  • Grafische vormgeving in samenwerking met
    Studio Connect and Bloom door Sophie van Os
Het project:

Om de stap naar een commercieel bedrijf wil Stichting D’Roem werken aan haar professionele uitstraling.

Campagne beeld: Stichting D’ROEM

Concept:

Stichting D’ROEM (Durven Rekenen Op Eigen Mogelijkheden) is een dagbestedingsproject en erkend leerbedrijf. Deze portretten zijn gemaakt van drie deelneemsters aan het traject. Nicole, Elisa en Sydney hebben het traject afgerond. Aan hen vroeg ik of ze een woord konden bedenken dat beschrijft wat het traject hen geboden heeft. Deze woorden zijn met elkaar verbonden door een golvende lijn. Het traject is niet rechtlijnig en kent zijn ups en downs. Het verbeeldt de weg die iedere deelneemster doorloopt. Uiteindelijk gaan ze ook samen die weg, ze leren van elkaar en werken samen. Daarom loopt de lijn door van het ene beeld naar het volgende beeld. De effen achtergronden zorgen ervoor dat de aandacht ligt bij de dames en de door hun gekozen woorden.
Samen optrekken, leren, werken en groeien, dat is D’ROEM.

oranjesectie-onder smal

Ze fotografeert zoals iedereen echt is.

“Linda komt met haar basishouding bij iedereen binnen. Ze is meer dan een fotograaf. Ze zoekt eerst naar de kern van het bedrijf en naar wie de persoon voor haar camera is. Dat maakt haar beelden fantastisch.  Ze fotografeert zoals iedereen echt is.  Het onderlinge vertrouwen was de rode draad in het proces. Dat liep door overleg, uitvoering en terugkoppeling heen. Ik beveel LinStra Fotografie absoluut aan, ze is zakelijk en gemoedelijk, ze is elke cent waard!”

 

Roline Julen

Stichting D’ROEM
Portret op locatie door Linda Straathof van Roline eigenaresse van Stichting D'Roem

Weten hoe dit process is verlopen, kijk hier mijn ervaring

“Je bent zo elke cent waard!”

– Roline Julen

oranjesectie-onder smal