Banner beeld voor het project van Stichting D'Roem campagne studio shot voor gele achtergrond met een jonge vrouw ervoor

De Opdrachtgever

Praktijk Acupunctuur staat voor een team van professionele en ervaren acupuncturisten die nauw samenwerken. Binnen de praktijk behandelen zij volgens de traditionele Chinese acupunctuur, Japanse acupunctuur en de Dr. Tan Balance Method Acupuncture. Daarmee kunnen zij  klacht(en)op maat behandelen met acupunctuur.

Ondernomen stappen:

  • Intake
  • Brainstorm
  • Conceptuele fotografie

Het project:

Door wisseling van acupunturisten werd het tijd voor nieuwe beelden voor de website en andere uitingen. Ze wilde hun profecinele en warme eigenschappen terug zien in de beelden, er werd aan ons gevraagd hier een passend concept te verzinnen.

Uitwerking

Concept:

Met de kernwoorden profecioneel en toegankelijk werd mij de opdracht gegeven om een concept te verzinnen dat die waarde laat zien op de website. De angst was dat de acupunturisten werden gezien als zweverige mensen maar dat is niet wat zij zijn. Ons team koos ervoor om gebruik te maken van de echte clienten en zo een gezicht te geven aan de ervaring van acupuntuur. We maakte gebruik van verschillende doelgroepen om zo ook de diversiteit te laten zien. Met als doel dat de bezoeker zich kan verplaatsen in het verhaal van de gene die hem/haar is voor gegaan. We kozen voor een warme tint als achtergrond om zo nog maals de toegankelijkheid te benadrukken. Met als resultaat krachtige en diverse portretten van diverse clienten.

 

oranjesectie-onder smal

Linda denkt echt met je mee

“Heel blij zijn we met de prachtige foto’s die Linda van de acupuncturisten en cliënten van Praktijk Acupunctuur heeft gemaakt. Zij is een professionele fotograaf die zorgt dat je op de foto komt zoals je bent. Samenwerken met haar was heel fijn. Vanaf de kennismaking tot en met de evaluatie een heldere planning. Linda heeft zich verdiept in onze praktijk en denkt echt met je mee.”

 

Marie-Sophie Hiemstra

Praktijk Acupunctuur

Portret op locatie door Linda Straathof van Roline eigenaresse van Stichting D'Roem