Banner beeld voor het project van Stichting D'Roem campagne studio shot voor gele achtergrond met een jonge vrouw ervoor

myHBMcenter

Casus

Een bedrijf naar ons hart! myHBMcenter was helemaal ready om hun beeld uitstraling aan te pakken. Deze nieuwe transitie ging samen met hun rebranding. myHBMcenter heeft een methodiek ontwikkeld waarmee coaches hun coachees nog beter kunnen begeleiden. Samen met het marketing team mochten wij de visie en doelgroep in beeld vangen. Het concept was duidelijk, beelden van echte mensen waarin de kleuren bepalend zijn voor de rest van het ontwerp van de website. Deze nieuwe beelden zijn toegepast op de website en socialmedia uitingen van myHBMcenter.

Ondernomen stappen:

  • Intake gesprek in Rotterdam om kennis te maken en hun concept te bespreken
  • Modellen (echte mensen) scouten voor de fotografiedag
  • Het uitwerken van deze beelden in de studio

Ze maakte de communicatie naar de modellen erg concreet en gemakkelijk

“Zeer tevreden met de foto’s van LinStra fotografie! Linda besteed aandacht aan het voorbereidende proces. Vervolgens hebben wij ter voorbereiding op de shoot een draaiboek ontvangen waarin precies aangegeven stond welk model, welke kleur opstelling en welke kleding zij konden dragen. Dit maakte de communicatie naar de modellen ook erg concreet en gemakkelijk. Ze stelde de modellen (die geen model zijn in het dagelijks leven) goed op hun gemak waardoor zij ook écht als zichzelf op de foto staan. En dat was de bedoeling! Heel erg tevreden met de samenwerking en het eindresultaat!”

Karlijn Alberts

Marketing – myHBMcenter