Banner beeld voor het project van Stichting D'Roem campagne studio shot voor gele achtergrond met een jonge vrouw ervoor

 

 

LUID!

De Opdrachtgever

De online Marketingspecialisten van LUID! ontwikkelen samen met hun klanten de juiste strategie. Om je online advertentiecampagnes optimaal in te richten. Om je website vindbaar te maken op relevante zoektermen. En om het nog makkelijker voor je te maken kunnen we jouw marketingprocessen ook automatiseren.

Ondernomen stappen:

  • Intake
  • Brainstorm
  • Conceptuele fotografie
Het project:

Door overname van het moederbedrijf van het eerdere bedrijf van Arjan (eigenaar) besloten zij onder hun eigen naam verder te gaan, LUID! Marketing. Zij vroegen LinStra om hen te ondersteunen van het bedenken van een eigen beeldtaal en de uitvoering daarvan.

Uitwerking

Concept:

Het concept ontstond al tijdens de intake. LUID! was op dat moment nog bij de oude eignaar gevestigd en werkte in een omgeving waar hun stijl en sfeer niet te herkennen was. De beslissing om de studio in te gaan was daarom al snel gemaakt. Het mocht hipper, eigenwijs en vrolijker.. meer LUID!

 

oranjesectie-onder smal

Linda gaat uitdagingen niet uit de weg

“Door de vragen die Linda stelde tijdens de brainstorm werd ik uitgedaagd om na te denken over wat we willen uitstralen met ons bedrijf. De doorlooptijd is daardoor wel langer, maar zeker de moeite waard! Linda gaat de uitdagingen niet uit de weg en is altijd in om nieuwe dingen uit te proberen. Ze schaft zelfs nieuwe spullen aan die meehelpen aan het beste resultaat! En dat resultaat, dat mag er zijn, ik ben er erg blij mee!

 

Arjan Griffioen

LUID! Marketing
Portret op locatie door Linda Straathof van Roline eigenaresse van Stichting D'Roem