Joyce Lansbergen Bedrijfsfotografie tuinbouw

 

 

Joyce Lansbergen

LG flowers & Bloom Makery

De opdrachtgever

LG Flowers, een familiebedrijf waarin vandaag de dag de derde generatie in dit familiebedrijf werkt, samen met een groot team, nog steeds volgens dezelfde waarden als toen. Met meer dan 100.000 m² oppervlakte aan bloemen telen zij 70 miljoen gerbera’s per jaar en daarmee behoren zij tot een van de grootste gerbera producenten ter wereld. Ze  zijn in drie generaties uitgegroeid tot een vertrouwde speler op de bloemenmarkt.

 

Ondernomen stappen:

  • Intake gesprek
  • Brainstorm
  • Actuele bedrijfsfotografie

Het project:

Om de bekendheid en zichtbaarheid van LG Flowers en Bloom Makery te vergroten is Joyce als eigenaaresse van deze bedrijven online aan het groeien. Om de preficonaliteit van haar bedrijf door te laten stralen op de online kanalen is LinStra Fotografie gevraagd om actueel beeld te creeren. 

 

Uitwerking

Plan van aanpak:

 

Actueel beeld, dat is wat Joyce graag wilde. Als je actief ben op social media dan wil je graag beeld wat aansluit bij je verhaal, zodat je boodschap nog beter over komt. Op deze vraag ben ik bij Joyce ingespeeld. Elke maandagochtend hebben wij een call van 10 minuten. We bespreken de post van de week en daarna plannen we een dag in dat ik langskom. Voordat ik daarheen ga weet ik wat voor beeld er bij de post moet, soms heeft Joyce zelf al een idee en de andere keer vul ik het beeld in. Een samenwerking. Door de grote van het bedrijf is elke week anders. Er gebeurd genoeg, van een update van het nieuwbouw project tot een promotie voor moederdag, bij LG Flowers & Bloom makery is elke week anders.

oranjesectie-onder smal

Het voelt niet als een “moetje” maar als een echte samenwerking!

“Door haar voorbeelden laat Linda mij inzien dat het belangrijk is om na te denken over de inhoud van het beeld in plaats van het “ff snel” willen doen. Linda is flexibel en past zich aan de situatie zonder haar eigen visie uit het oog te verliezen. Door die flexibiliteit voelt het voor mij niet als een “moetje” maar is het een echte samenwerking, met als resultaat: mijn eigen authentieke beeldtaal!”

 

JOYCE LANSBERGEN

LG Flowers & Bloom Makery

Review recensie Joyce Lansbergen tuinbouw fotografie

Actuele beelden voor Joyce Lansbergen

Na 2 jaar fijne samenwerking maakte we een update van Joyce haar beelduitstraling! Zie hier het resulaat.

oranjesectie-onder smal

Een stapje verder:

Tijdens deze opdracht gingen we een stapje verder.

Joyce vertelde mij een post te gaan plaatsen over de generaties van het bedrijf. Omdat haar opa (links in het beeld) er niet meer is besloten we een oude foto van hem te gebruiken.

Dat bracht ons op een idee. Alle generaties op een rij maar dan met de foto’s uit hun eigen tijd.

In photoshop combineerde we de drie foto’s tot dit ene beeld. Bij dit beeld weet je in 1 opslag waar het verhaal over zal gaan.

Het beeld en de door Joyce geschreven tekst werd positief ontvangen op LinkedIn!