bedrijfsfotografie KAS

Bedrijfsfotografie voor KAS magazine

De opdrachtgever

KAS richt zich sinds mei 2009 op ondernemers in de professionele glastuinbouw. Met een focus op ondernemerschap en lifestyle is KAS hét magazine voor de tuinbouw van vandaag én morgen. KAS onderscheidt zich met themagerichte reportages, unieke interviews en herkenbare rubrieken en columns. Maar ook door hoogstaande fotografie en een eigentijdse vormgeving. KAS valt vier keer per jaar in de brievenbus bij duizenden tuinbouwbedrijven en werkt nauw samen met toonaangevende partners uit de tuinbouw.

 

Ondernomen stappen:

  • Intake gesprek
  • Jaarlijkse brainstorm
  • Conceptuitwekring
  • Artikel fotografie

Het project:

Met trots mogen wij mededelen dat wij de bedrijfsfotograaf voor KAS magazine zijn. In 2018 kwam LinStra voor het eerst in contact met Jacco Strating (eigenaar) en sinds dien is onze samenwerking uitgegroeit tot een strategich partnership. 

 

Uitwerking

KAS MAGAZINE
KAS MAGAZINE
KAS MAGAZINE

Plan van aanpak:

 

Vier keer per jaar wordt KAS Magazine uitgegeven.  Om een eenheid te creëren bedenken we elk jaar een nieuw thema voor de cover van KAS Magazine. Dit doen wij door middel van een uitgebreide brainstormsessie aan het begin van het jaar. Door de langere samenwerking kunnen we snel schakelen en het magazine vanuit een ander perspectief belichten. Hierboven zie je drie covers uit 2020. 

oranjesectie-onder smal

Puur, no-nonsense

Ik heb Linda leren kennen als een leuke, enthousiaste persoonlijkheid die oprecht interesse heeft in jouw activiteiten en goed luistert naar jouw wensen op het gebied van fotografie. Ze bereidt zich goed voor op haar opdrachten, is punctueel, zit vol creativiteit, weet specifieke wensen uitstekend te vertalen naar passende beelden en heeft oog voor de details die een foto écht onderscheidend maken. Door haar ontwapenende benadering weet Linda mensen op hun gemak te stellen, waardoor zij herkenbaar als zichzelf worden geportretteerd. Dat is een unieke eigenschap die lang niet elke fotograaf heeft. Haar beelden zijn puur,
no-nonsense en soms op een fraaie manier rauw, waardoor ze je direct pakken. Ik kijk er dan ook naar uit om nog lang met Linda samen te werken.”

 

Jacco Strating

KAS Magazine

Recensie van Jacco Strating portret

Artikel fotografie voor verschillende partners van KAS Magazine