Banner beeld voor het project van Stichting D'Roem campagne studio shot voor gele achtergrond met een jonge vrouw ervoor

 

 

DL Logistics Group B.V.

De opdrachtgever

DL Logistics Group B.V. is al meer dan 20 jaar een totaalaanbieder op het gebied van logistiek. Allerlei soorten producten en goederen kunnen worden opgeslagen in speciaal daarvoor ingerichte warehouses. Ook kan alles via de meest efficiënte route (weg/lucht/zee) naar de gewenste locatie worden vervoerd. Dit gebeurt vanuit 6 vestigingen en met een team van meer dan 100 enthousiaste medewerkers.

 

Ondernomen stappen:

Het project:

DL Logistics Group wil nieuwe beelden op basis van een concept, zodat ze het echte verhaal van het bedrijf vertellen. Deze beelden zijn bedoeld voor de nieuwe website, die in 2021 online komt.

Werknemersverhaal

Concept:

 

Het concept voor de te maken beelden van DL Logistics Group BV is gebaseerd op het uitzoomen en inzoomen op het bedrijf.

Als we uitzoomen zien we een dynamisch logistiek bedrijf dat  totaal oplossingen heeft voor opslag van droge en geconditioneerde goederen en gevaarlijke stoffen in . Daarnaast zorgen ze voor weg-, zee- én luchttransport. DL staat voor wat ze doen. Het nakomen van beloftes, het bieden de beste kwaliteit en het verlenen van service als het fundament van hun logistieke dienstverlening.

En als we inzoomen dan zien we enthousiaste en zeer betrokken medewerkers die elk op hun eigen plek op één van de zes locaties van DL hun bijdrage leveren aan de dynamiek en kwaliteit van het bedrijf.

oranjesectie-onder smal

prachtige foto’s die mijn verwachtingen hebben overtroffen.

“We wilden geen standaard foto’s, maar snapt een fotograaf welke kant je op wilt? Linda plande een brainstormsessie om te ontdekken wie we echt zijn en waar we voor staan. Zo leerde ze ons goed kennen. Ze schreef een concept dat precies aansloot bij wat wij belangrijk vinden.  Ze kan super gestructureerd en helder het concept omzetten in een planning met ruimte voor spontane foto’s. Die planning was cruciaal en leidend tijdens de shoot van drie dagen. Ze heeft een open blik en is heel flexibel tijdens het fotograferen. Het resultaat is een voorraad prachtige foto’s die mijn verwachtingen hebben overtroffen. Door de tijd en aandacht die Linda steekt in het concept, passen de foto’s
in ons verhaal en zijn het veel meer dan beelden van
ons bedrijf.”

 

                        Daniëlle Kok

                       DL Logistics Group B.V.
Portret op locatie door Linda Straathof van Roline eigenaresse van Stichting D'Roem

Nieuwsgierig hoe het proces is verlopen? Kijk hier!

“Het resultaat is een voorraad prachtige foto’s die mijn verwachtingen hebben overtroffen”

– Danielle Kok

oranjesectie-onder smal

De diensten van DL Logistics