Linda-Straathof

Dit ben ik

Linda Straathof

Ik denk, voel en leef in beeld.

Ik las de Donald Duck niet. Ik bekeek de plaatjes en verzon er mijn verhaal  bij. Beelden vertellen een verhaal. En ieder verhaal is persoonlijk en anders.

Ondernemer op m’n 19e..

Mijn professionele reis begon op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Een stevige basis. Ik wilde m’n eigen stijl ontwikkelen. Dus moest ik zelf de regie nemen. Ik werd ondernemer. Vanaf dat moment ging het hard. De snelheid waarmee je dan leert, ervaring opbouwt. Wauw! Je valt, maar staat sterker op

Als ik mezelf uitdaag, ga ik er voor 200% voor. Dat heeft me gebracht waar ik met LinStra nu sta. Gewaardeerd door opdrachtgevers. Met een unieke aanpak in zakelijke fotografie, die bewezen succesvol is. Die waardering, de beloning voor keihard werken, dát maakt me trots.

En die uitdaging,
die bleef als een rode draad door mijn leven lopen…

Ik hou van mensen 

Ik fotografeer met al m’n zintuigen. Ik voel. De camera hoeft dan alleen het shot nog te maken. Iedereen is uniek. Je wil gezien worden, jezelf zijn. Daarom zoek ik de goeie connectie. Want dan leg ik jou gegarandeerd vast als je authentieke zelf.

Samen bereik je nog meer dan alleen!

Soms is bedrijfsfotografie alleen, niet voldoende.
Je wilt je website verbinden met social media en ook offline onderscheidend zijn. Ik sta sterk in contact met andere zelfstandige professionals. Specialisten in social media, adverteren op Google, teksten, video, grafische vormgeving en  webdesign. Unieke ondernemers die waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Dus ben je ook op zoek naar deze profecionals, dan zit je mij altijd goed!

Portret studio
oranjesectie-onder smal

Even voorstellen!

Linda in actie

Samenwerken met mij,
dat betekent:

We werken strategisch en effectief. Dat doen we met ons Five-O plan:

  1. Ontmoeten 

We zijn nieuwsgierig naar jou, je collega’s, wat je doet en naar je klanten. Passen we bij elkaar?

2. Onderzoeken 

Nou gaan we de diepte in. Wat drijft je en welke kansen zie jij? Hoe kijk jij met je bedrijf naar de  toekomst? 

  1. Ontwikkelen 

Met die waardevolle inzichten ontwikkelen we een unieke beeldtaal voor jouw bedrijf.

4. Omzetten 

Een beeldtaal die we vertalen in een authentieke beelduitvoering. 

  1. Onderhouden 

Daar ga jij mee aan de slag. Zodra jij je eerste ervaringen hebt, zie je ons weer en bespreken we samen hoe verder. 

 Kort en krachtig:

  • Met positieve energie en een gestructureerde aanpak naar een authentieke beelduitstraling.
  • Samen creëren we het beeld dat jouw verhaal vertelt.
  • Een beetje van mij en heel veel van jou.

Wat is het toch een genot om die kanjers van DL Logistics Group op zulke prachtige foto’s te zien. Linda maakt prachtige beelden van prachtige mannen en vrouwen.

Rob Olbertz

Operationeel directeur, DL Logistics Group B.V.

Zo ervaren anderen de
samenwerking met mij:

Portretfotografie-man-2

Veel complimenten
over de foto

“Na 7 jaar zelfportretten met de telefoon was het voor mij tijd voor een professionele shoot. Linda gaat gedegen te werk, maakt eerst contact om helder te hebben wat precies de wensen zijn. De ochtend liep gesmeerd, eerst visagie verzorgd, daarna testfoto’s, make-up nog wat bijwerken en dan kan de shoot van start. Het resultaat is super en ik krijg veel complimenten over de foto. Ik kan Linda van harte aanbevelen.”

Marijke van den Berg
MVHRM
Portretfotografie1-2

Er ontsnapte
zelfs een lach

“Linda maakte mijn nieuwe profielfoto op locatie: Rotterdam Centraal Station. Al voor onze afspraak had ze de meest passende setting uitgezocht. Door Linda’s aanwijzingen en geduld lukte het me om enigszins ontspannen voor de camera te staan (er ontsnapte me zelfs een lach)… Ik ben een zeer tevreden klant. Oftewel, LinStra Fotografie is een aanrader.”

Evelyn Strube

De schrijfschool
Portretfotografie1

Goede instructies

“Ik was op zoek naar een professioneel beeld dat uitstraalt: casual, relaxed en benaderbaar. En dat is het zeker geworden! Linda geeft goede instructies vooraf via de mail, neemt ruim de tijd tijdens de shoot en laat tussendoor de resultaten zien. Hierdoor zie je samen welke kleding, kleuren en poses wel/niet werken. Zo werk je naar het juiste eindresultaat.”

 

Rick Schuttinga
=ontworpen
Portretfotografie1

Authentieke,
persoonlijke foto’s

“Toen ik bij Linda voor de lens stond, was dit niet mijn eerste keer dat ik foto’s voor mijn bedrijf liet maken. Wel was Linda de eerste fotografe die mij niet lachend op de foto heeft gekregen. Het resultaat hiervan was een ontspannen Robin. Het mooie hieraan vind ik dat ik oprecht mezelf was; zowel lachend als met een ontspannen blik. Voor de lens van Linda voel ik me op mijn gemak, vertrouwd en mezelf. Linda is een fijne fotografe en ik zou haar aan iedereen aanbevelen die authentieke, persoonlijke foto’s willen voor hun bedrijf die meer dan standaard zijn!”

Robin van Leeuwen
Jouw online marketeer

Ik wil
samenwerken!