Hey Fotograaf!

Tijd om weer enthousiast te worden van je onderneming?
Gelijk starten!

Ben jij klaar om ‘next level’ te gaan?

Als fotograaf zit jij helemaal op je plek. Je leeft voor fotografie. Dit is jouw passie. Jouw klanten zijn super tevreden met het beeld dat je maakt voor hen. Toch ben je de afgelopen jaren langzaam je ‘sparkle’ kwijt geraakt. Je loopt vast. Wat eerst leuk was kost nu energie. Stoppen is geen optie voor jou, want je weet dat die ‘sparkle’ voor je vak er nog is. Maar om die onder de laag stof vandaan te halen, lukt je maar niet. 

Je voelt het, je weet het: “Die ‘sparkle’ is nog ergens,  maar… #WaarDan?”

 

Geniet (weer) van ondernemen met de ‘Fotografen Business Intense!’

Fotografie is een gesloten wereld. Je ziet vooral de mooiste plaatjes van andere fotografen. Maar wat er allemaal achter de schermen gebeurt, weet je niet. Als ondernemende fotograaf zit je met genoeg vragen…

Jij zit met zó veel ondernemersvragen..

“Hoeveel kan ik vragen voor mijn klussen? Hoe kan ik 100% authentiek werk maken? Hoe kom ik aan de juiste klanten? Hoe vindt mijn doelgroep mij?”

Been there! Ik weet wat het is om vanaf nul een bedrijf op te bouwen. Ik ken de stress van een lege agenda; de spanning van investeren. En de uitdaging om op koers te blijven.

Ik help jou met antwoorden.

Bij mij gaat ondernemen als fotograaf inmiddels vanzelf. Ik vind ondernemen misschien wel het leukste aspect van m’n werk.

Daarom wil ik mijn kennis en tools nu delen met fotografen zoals jij! Jij wilt een onderscheidende fotograaf zijn. Je wilt fijne opdrachten tegen een goed tarief én je wilt het elke dag leuk blijven vinden! Check?

Ontdek dan de Fotografen Business Intensive.

Een half jaar 1:1 aandacht! Tijdens de ‘Fotografen Business Intensive’, ontdekken we jouw ideale manier van ondernemen. We vertalen jouw visie naar een krachtig business model!

Samen leggen we een fundering waarop jij stevig kan doorbouwen. Jij doet waar je het beste in bent én geniet (weer) van het ondernemer zijn!

Het recept? Zien, Voelen, Toepassen en Ontwikkelen. Portret van Linda Straathof ter ondersteuning van tekst

Hoi!

Ik ben Linda, eigenaresse van LinStra Fotografie sinds 2018. De afgelopen jaren is mij één ding wel duidelijk geworden. Zelfstandig fotograaf zijn is meer dan alleen mooie beelden creëren. Het is ook ondernemen. Niet iets waar iedereen bewust voor kiest. Je wil vooral doen waar je gelukkig van wordt.

Want als je doet wat je leuk vindt, dan wordt je vanzelf succesvol. Oke, niet helemaal vanzelf. Natuurlijk moet je onderscheidend zijn in je vak. Maar alles begint met enthousiasme en drive. 

De belangrijke stap is je bedrijf steviger neerzetten. Om zo meer ruimte te creëren voor jou als fotograaf. Daarvoor wil je de juiste klanten aan trekken. Ik kan je daarmee helpen.

Je kan wel zeggen dat ik ‘obsessed’ ben met persoonlijke ontwikkeling. Het brengt mij verschrikkelijk veel.

Door de kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld, weet ik hoe persoonlijke ontwikkeling verloopt. Dus ook hoe die ontwikkeling in je bedrijf werkt.

Ontwikkeling begint bij jou, bij je kern. Met verschillende methodieken, leg ik jouw kern bloot. Vanuit daar gaan we bouwen. Jouw talenten vormen die kern van je bedrijf. Voor vaardigheden die jij lastiger vindt, kiezen we een format dat voor jou lekker werkt.

Dit is altijd maatwerk. Dus wees gerust. Ik vertel je niet dat wat bij mij heeft gewerkt, ook voor jou moet werken. Nee. Vanuit jouw kern gaan we bouwen. En geloof mij, dan wordt het resultaat echt magisch!

Dit traject is perfect voor jou als je:

 • Jouw eigen blauwdruk wilt hebben om een ‘magnetisch’ bedrijf te krijgen ✨;
 • Professioneel fotograaf bent, met een aantal jaar ervaring als ondernemer;
 • Voelt dat je nóg meer vanuit je eigen kracht kan werken, waardoor je bedrijf 100% authentiek wordt; 
 • Je valkuilen wilt opvullen met een strategisch plan, dat past bij jouw blauwdruk;
 • Leren voor jou op prioriteit één hebt staan;
 • Je niets aantrekt van concurrentie omdat je weet wat jij te bieden hebt extreem waardevol is;
 • Jezelf durft te zijn! 🥰

Dit is niet voor jou als je:

 • Net bent begonnen als fotograaf;
 • Niet durft te investeren in jezelf;
 • Vooral veel denkt en weinig doet;
 • Altijd een excuus verzint om iets niet te doen.
oranjesectie-onder smal
Review recensie Joyce Lansbergen tuinbouw fotografie

Levert wat ze beloofd!

“Door dit traject heb ik mijn doelen helder gekregen. Ik ben uit mijn energieslurpers gestapt en volledig vanuit mijn potentie gaan werken. Linda denkt goed met je mee, is altijd enthousiast als jij resultaten boekt. Ze levert wat ze beloofd. Linda is echt een aanrader!

Marieke Treffers

Kunstfotografe

De Fotografen Business Intentive bestaat uit:

 

 • 1x ‘live’- dag ‘Kickstart’. We nemen jou en jouw bedrijf onder de loep. Op deze dag leggen we de fundering van jouw 100% authentieke bedrijf; 
 • 6x een uitgebreide call waarin ik je begeleid bij het toepassen van jouw talenten in je bedrijf;
 • 6 maanden onbeperkt spraakmemo’s of berichten uitwisselen met mij, omdat het uiteindelijk vooral bij jou in het “echie” gebeurt; 
 • 1x halve dag praktijkbegeleiding. Dit kan van alles zijn: kies zelf je moment waarop je mijn twee extra ogen kan gebruiken;
 • Toegang tot al mijn masterclasses en als het nodig is maak ik er één speciaal voor jou, dus helemaal afgestemd op jouw vraag!

Veel gestelde vragen

Ik lees niet graag, support via een soort Whatsapp zie ik niet zitten..

Gelukkig maar! Want lezen is ook niet mijn ding. We werken dit traject in Voxer. Dat is een soort Whatsapp maar dan veel meer ingericht op het versturen van voices. Zie Voxer als een walkie talkie, weet je wel, die van vroeger!  Je kan luisteren terwijl ik ze inspreek en andersom.

Toch van het typen en lezen? Geen probleem, ik pas mij aan op jouw communicatievorm.

Wat is de investering voor dit traject?

Ik wil altijd eerst kijken of ik wel de aangewezen persoon ben voor jouw groei van je bedrijf. Daarom hebben we eerst een zoomcall waarin ik je meeneem in de inhoud van het traject; we maken kennis en ik beantwoord jouw vragen. Hebben we een match, dan noem ik de investering.

Waarom niet gelijk? Prijzen kunnen afschrikken. Er zijn zat verschillende vormen waarin we betaling tot stand kunnen laten komen. En als het voor ons beide als een “YES” voelt, dan komen we daar altijd uit! 

Wanneer is het juiste moment om te starten?

Als je deze vraag open hebt geklikt? Heel eerlijk, als je al zo ver bent gekomen en op het punt staat om een gesprek aan te vragen dan gaat het nog maar om één ding. En dat is DOEN. Er zal niets veranderen tenzij jij iets veranderd.